måndag 16 februari 2009

Vilken helg!

Vilket otroligt väder helgen har bjudit på, man blir verkligen glad. Var i skidbacken i lördags och fräste upp och ner för backarna, första dagen med sol och värme i backen tror jag. Härligt! På söndagen så var det skoter tur som stod på schemat, vad kul det är att bara köra runt särskilt när solen lyser och allt är ljust och fint.



Och så har det ju varit alla hjärtans dag. Är faktiskt lite emot denna dag, jag menar älskar man någon så ska man ju visa det varje dag och inte en specifik dag på året! Det har ju blivit sådan hysteri runt det hela, man ska köpa allt möjligt krafs bara det är rött eller rosa och hjärtformat, jag undrar hur många miljoner som spenderades i år för denna dag, inte klokt helt enkelt. Oj vad negativt det blev, men men så blir det ibland!

Ha en super bra dag, kram Knils Malin


1 kommentar:

  1. Hej Malin
    Ja visst har det varit en underbar helg. Här har vi åkt pulka och lekt med de små, Madicken och Hampus. Skulle mysa med lite korvgrillning ute också. Tyvärr blev det inget med det... på några minuter (fattar inte hur de hann) hade de små "illbattingarna" *ler* gått in i lillstugan och klätt av sig nästan nakna! Bara bära in dem och halvblöta klädhögar. Blev stekt korv med bröd inne istället... :-).
    Härlig solbild.
    Ha det bra
    Silver & Ull Helena *ler*

    SvaraRadera