söndag 12 april 2009

Glad Påsk!

Vilken härlig påskhelg det varit, massor med sol =) Vi har praktiskt taget varit ute hela tiden, så skönt när man inte behöver bylsa på sig en massa kläder heller. Och så börjar det bli lite grönt här och där, mormors rabatt har då börjat blomma, den tanten har då gröna fingrar =)


Jag har ju lite svårt för att komma ihåg namn, särskilt på blommor, men det är iaf väldigt fint i mormors land =) På påskafton så kom det en jätte gullig påskhare hem till oss, det är så kul när barnen kommer utklädda och delar ut små påskkort =) men ojoj vad mycket godis det blivit med alla dessa påskägg, bara för att det är påsk och extrapris på godis så ska man köpa och äta hur mycket som helst, visst är det konstigt. Tur att det ska bli skidåkning hela veckan iaf!

Ja, vi har ju som sagt åkt men herrans massa mil och kommit till fjällen, hemma så var det soligt och fint men ju närmare destinationen vi kom desto sämre väder blev det, och just nu så regnar det och den enda snö som finns är i backen, vilket är tur men det betyder också att det är väldigt lerigt överallt annars! Jaja nu kan det iaf inte bli sämre (om inte all snö smälter) och imorgon är en annan dag =) Det kommer mer rapporter om vädret senare (gud så svensk man är, bara vädret som gäller!) nu ska jag packa upp!

Kram knils Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar